Over ons

We vertellen je graag meer over onze tandartspraktijk

Het eerste dat u opmerkt wanneer u de praktijk binnenstapt is de warme, laagdrempelige sfeer die we zelf graag willen uitdragen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich bij ons welkom voelt, of u nou jong of oud bent.

Voor een optimale mondgezondheid is naast dagelijkse gebitsverzorging een regelmatig bezoek aan een mondzorgprofessional van essentieel belang.

Onze Missie

Onze missie is om de gezondheid van ieders gebit te verbeteren en van de best mogelijke oplossing te voorzien bij problemen die zouden kunnen voorvallen.

Onze kernwaarden

Wij zorgen voor uw glimlach

Uitmuntendheid

Wij streven er altijd naar om het beste in onszelf naar boven te halen, zodat we optimaal kunnen presteren. Dit vereist hard werk en een constante focus op kwaliteit.

Expertise

We zullen altijd de beste tandheelkundige oplossing bedenken binnen de mogelijkheden voor u als patiënt. We denken graag mee en maken patiënten onderdeel van het proces.

Patiënt in het middelpunt

Bij alle werkzaamheden die we uitvoeren staat de patiënt altijd in het middelpunt . We doen ons best om u op uw gemak te stellen in een prettige omgeving.

Integriteit

U mag als patiënt van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om u de beste zorg te bieden welke in ons vermogen ligt.

Teamwork

Samen kunnen we meer bewerkstelligen dan als losse individuen. Om succes te hebben en een prettige werksfeer te creëren is elkaar respecteren en samenwerken essentieel.

Verantwoordelijkheid

Dit houdt in dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons werk en dat we toegewijd zijn om elke patiënt de beste service te geven, elke dag weer.